Wilt u vaker of op reguliere basis gebruik maken van onze taxidiensten? Dat kan! Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met o.a. leerlingen vervoer, ouderenvervoer, ziekenhuisvervoer, personeelsleden vervoer en mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Wij bieden voor ieder individu de juiste zorg en service.

Let op! In veel gevallen wordt dit soort vervoer vergoed door bijvoorbeeld het UWV of uw verzekeraar. Mocht u particulier gebruik willen maken van deze taxidienst wij proberen altijd een offerte op maat aan te bieden. Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact op met onze centrale.

De Taxi Gigant heeft ruime ervaring met het uitvoeren van dergelijke serviceverlening en houdt rekening met eventuele extra begeleiding.

Taxi Utrecht rotterdam

Taxi Bestellen

Reserveren via online formulier kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch tot 3 uur voor vertrek.
U kunt makkelijk en heel snel taxi bestellen door onderstaand nummer te bellen:

Chat openen

Tariefswijziging taxiservice | De Taxi Gigant

De Taxi Gigant – uw partner in luchthavenvervoer & personenvervoer – heeft moeten besluiten om per 01 november een tariefswijziging voor taxivervoer door te voeren.

Aan de prijsstijging liggen diverse economische redenen ten grondslag. Naast de dalende inkomsten gedurende de coronapandemie, zijn dit o.a. de stijgende brandstofprijzen, een verhoging van de verzekeringspremies en een trend binnen de taxibranche.

Om ervoor te zorgen dat de verdiensten van onze chauffeurs niet dalen en wij u een professionele service kunnen blijven bieden, hebben wij besloten de tarieven te verhogen. Naast een uitmuntende service, heeft het welzijn en een eerlijke salariëring van onze chauffeurs voor ons hoge prioriteit.

Ondanks de tariefwijzigingen is De Taxi Gigant nog steeds een betaalbare optie voor diverse soorten taxivervoer. Onze professionele en veilige taxiservice met snelle aankomsttijden blijft uiteraard ongewijzigd.

De Taxi Gigant staat 24/7 voor u klaar. Op zoek naar passend particulier of bedrijfsvervoer? Onze professionele taxichauffeurs brengen u graag snel en veilig naar de gewenste bestemming – voor zowel korte als langere afstanden.

Hebt u vragen naar aanleiding van onze tariefswijziging? Wilt u weten wat dit voor u betekent of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

De Taxi Gigant – wij helpen u graag op weg…