COVID-19 en reizen met De Taxi Gigant Vanaf vandaag reizen we met maximaal 2 passagiers in sedan- en stationwagens, (in plaats van 4). Het maximale aantal passagier met een taxibusje is nu max 5 passagiers. 

Hygiëne Protocol

Voor uw chauffeur verandert er verder niet veel gedurende de huidige uitbraak van het Corona-virus. Die let altijd op zich zelf en de passagier. Deurlijsten, handgrepen, zitvlakken, hoofdsteunen en zo verder worden voortdurend gereinigd. In aanvulling op de gebruikelijke maatregelen, ter geruststelling en deels uit voorzorg, vragen wij ieders medewerking. Wat u kunt doen is wel bekend. Gebruik desinfecterende handgel, Hygiëne doekjes zijn ook voorhanden.

Specifiek voor het taxivervoer kunt u ook nog aan het volgende denken: Taxi

Betaal uw rit on-line. Het pin apparaat wordt na elk gebruik gereinigd. Geld stinkt niet, maar papier en munten kunnen wel bijdragen aan verspreiding van een virus. Dus waarom zou u niet prepaid willen reizen?

Laat de chauffeur helpen met in- en uitstappen. Hoeft u de handgrepen ook niet te gebruiken.

Gooi afval op de vloer van de taxi.

Bent u verkouden? Geen paniek. Maar ter bescherming van de volgende passagier meldt het even bij de chauffeur. Die heeft zakdoekjes en andere middelen beschikbaar.

Mondkapjes ter bescherming van anderen? Als dat de vraag is, check de noodzaak om te reizen. Wij (moeten) vertrouwen, op ieders gezond verstand.

Gebruik een zak doekje niet om in de taxi uw neus te snuiten.

Dus reserveer s.v.p. niet een te kleine taxi, daar is geen reden voor. Bij veilig taxivervoer reist bagage gescheiden van passagiers, zeker met kleine kinderen erbij. Een wiel van de kinderwagen voor de buitenspiegel betekent dat de bagage niet in de taxi past, en niet dat het gemakkelijk past.

Taxi Bestellen

Online reserveren kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch onze klantenservice is  24 uur bereikbaar, Onze collega`s zitten klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Open chat
Powered by