Op alle officiele feestdagen, zoals Eerste en Tweede Kerstdag, rekenen wij een toeslag van € 20 boven op onze actie tarieven (Schiphol). Deze toeslag is niet mee berekend in de reken module.

Als officiele feestdagen zijn aangemerkt:

Nieuwjaarsdag, Eerste paasdag, Tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste, pinksterdag, Tweede pinksterdag, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag
Koningsdag en 5 mei

Gaat u met Feestdagen naar een diner van feest en wilt u weer aan het einde weer veilig thuis komen. Bestel dan een Taxi bij De Taxi Gigant
U kunt hier een taxi reserveren. Zo heeft u niet te maken met lange wachttijden.
Als je geen taxi hebt besteld, kun je terecht bij De Taxi Gigant. Wij rijden met de feestdagen 24/7 in de gehele regio van Utrecht.

Wij beschikken over personen auto’s, busjes voor max voor 8 personen.
Wees er snel bij en reserveer een taxi. In verband met de drukte op Oud en Nieuw hebben we een deel van ons wagenpark beschikbaar.
Onze actieprijzen zijn echter niet geldig met Oud en Nieuw, met kerst kunt u ook genieten van onze actie tarieven. (Toeslag)

Taxi Bestellen

Online reserveren kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch onze klantenservice is  24 uur bereikbaar, Onze collega`s zitten klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.